Bucketlist Ballonvaarten

Djorry Simoen - uw ballonvaarder


Bucketlist ballonvaarten is ontstaan uit passie voor de ballonvaart. We zijn reeds jarenlang actief in het reilen en zeilen van de ballonvaart. Wat begon bij het stilstaan als er een ballon over kwam varen, werd al snel 'a way of life'.


Honderden ballonvaarten werden begeleid als crewlid in een ballonteam door de jaren heen. Talrijke impressies en ervaringen konden we reeds van onze eigen bucketlist schrappen in binnen- en buitenland.

We ontdeken reeds vanuit ons mandje...

Inzet voor de sector

Naast het ballonvaren zijn we ook actief in de Raad van Bestuur van de Koninklijke Belgische Ballonvaart federatie. Samen met collega's verdedigen we de belangen van onze sector en werken we aan de toekomst van de ballonvaart.

Competitie ballonvaren

Djorry is niet alleen actief als ballonvaarder om passagiers een ultieme beleving te garanderen.

Graag leeft hij hem ook uit op wedstrijden en hoopt hij op een dag zijn land mee te mogen vertegenwoordigen op een Europees of Wereld kampioenschap.

Teamwork

Ballonvaren draait om teamwork. Elke ballonvaart kunnen we rekenen op een gemotiveerde groep vrijwilligers die ervoor zorgen dat elke ballonvaart weer een top belevenis is!

Ballonvaren, mijn passie.

"De wereld ontdekken vanuit mijn luchtballon is mijn grote droom. Vele landen mocht ik al bezoeken en overvaren, vele staan nog op mijn bucketlist.

Ik kijk er naar uit jullie mee te mogen nemen tijdens één van mijn vele ballonvaarten boven ons prachtige België, want ook hier zijn nog vele plaatsen te ontdekken.

Welkom aan boord!"

Luchtballon prive
luchtballonvaart prive

OO-BKV

'Diane'

EX G-OAAM