De ballon vlak na de landing.

Het seizoen is afgelopen…

Wat een bizar ballonseizoen hebben we erop zitten.
Het begon veel later dan gepland vanwege COVID19 en door de weersomstandigheden enerzijds en de 2de COVID19 golf anderzijds is ons seizoen vroeger afgebroken dan dat we gepland hadden.
Maar de gezondheid van onze mensen, onze passagiers en de gehele maatschappij is het belangrijkste om nu aan te denken. Continue reading “Het seizoen is afgelopen…”

#letsfly #veiligballonvaren #terugballonvaren

Sinds de uitbraak van COVID19 was ballonvaren verboden als activiteit. Sedert enkele weken mogen we terug ballonvaren solo als ballonvaarder of met 1 persoon van onder het eigen dak, een instructeur of examinator.

Vanaf nu is er ook groen licht om te gaan ballonvaren met jullie, onze gasten die we graag de ballonvaart ervaring willen laten beleven! Continue reading “#letsfly #veiligballonvaren #terugballonvaren”

Vrolijk paasweeken gewenst!

Geniet van het paasweekend!

Het COVID-19 virus brengt ons rare tijden. Onze ballonvaarten zijn inmiddels opgeschort tot en met 19 april en vermoedelijk zal deze maatregel nog minstens 1x verlengd worden.

Voordat we terug onze normale activiteiten kunnen hernemen moeten we ons vasthouden aan de ‘blijf in uw kot’ regel.

Ondertussen wensen we jullie een fantastisch paasweekend toe, geniet van elkaar en van het stralend lenteweer. Dan mogen we binnenkort hopelijk snel uit ons kot naar onze familie en vrienden, kunnen we gaan ballonvaren en genieten van het leven! Continue reading “Geniet van het paasweekend!”